top of page

La Cooperativa d'Atzeneta, bategant pel territori

La Cooperativa d'Atzeneta llança un emotiu vídeo que posa en valor el seu compromís amb el territori, la història i la gent

"Bategar pel territori" és el títol de l'emotiu vídeo que ha llançat la Cooperativa d'Atzeneta. El dia que s'havia d'haver celebrat la Fira tradicional de la localitat, l'entitat va aprofitar per presentar aquest espot, on apareixen molts dels treballadors actuals i alguns que han treballat durant dècades i que amb la seva dedicació i esforç han contribuït a la consolidació del model cooperatiu a la comarca amb una destacada aposta pel territori i per mantenir els valors històrics d'una cooperativa que ja té més de 75 anys de vida.Cal recordar que la Cooperativa va néixer el 1944 donant continuïtat a l'antic Sindicat Agrícola de la població. En els seus inicis, aquesta entitat donava resposta a la necessitat de desenvolupament agrícola. Gairebé vuit dècades després, l'impacte de la Cooperativa és molt important, convertint-se en l'empresa més gran de la localitat per facturació i ocupació i oferint serveis com benzinera, supermercat Charter, assegurances, tramitació de la PAC, energies renovables, botiga de subministraments, secció de crèdit, secció d'ametlla i subministraments elèctrics, telefonia i internet. En aquests moments, el grup cooperatiu compta amb 16 treballadors a temps complet, dels quals el 70% són dones. I la Cooperativa segueix en constant innovació i creixement i ja s'està treballant en nous projectes, que continuaran apostant pel territori.

L'espot ha tingut un gran èxit i ja acumula més de 5.000 reproduccions a Facebook, per exemple. També està a Instagram o Youtube.

36 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page