top of page

El Charter instal·la murals de fred que milloren la conservació i redueixen el consum energètic

El supermercat Charter d'Atzeneta continua realitzant millores en el seu establiment i durant aquest mes s'han instal·lat portes en els murals de fred que milloren la conservació dels productes. Gràcies a este nou mecanisme, també es reduirà el consum d'energia elèctrica fins a un 60%.


La inversió realitzada en les seccions de lactis, formatges i productes de lliure servei (xarcuteria), no sols redueix la despesa energètica, sinó que també garanteix una òptima conservació dels productes en minimitzar les pèrdues de temperatura, així com una millora en l'experiència de compra dels nostres clients i augmenta les mesures higièniques en evitar la manipulació directa del producte exposat.



Així mateix, com ha explicat el director de la Cooperativa d'Atzeneta, Eladi Roca, "el sistema inclou, a més de les portes, il·luminació de baix consum i alta eficiència, que també afavoreix la reducció de la despesa energètica i s'emmarca dins de l'aposta de l'Entitat per la sostenibilitat". També cal recordar que l'energia que es consumeix en les seues instal·lacions té el seu origen en fonts d'energia renovables, tal com certifica la Comissió Nacional del Mercat de la Competència (CNMC).


42 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page