top of page

La Cooperativa d'Atzeneta arriba al món digital estrenant nova web

La Cooperativa d'Atzeneta ha fet un pas més en el seu compromís amb els socis. Des d'ara, ja es poden consultar tots els serveis i les novetats d'aquesta entitat en esta pàgina web.


L'era digital provoca avantatges per als usuaris i esta nova finestra apropa la cooperativa, tant als socis com a persones interessades en els serveis que es presten des d'esta entitat. D'esta manera, tota la informació està a l'abast dels veïns i veïnes en un sol click, podent-se consultar des de qualsevol lloc i dispositiu.




En la pàgina web, s'ha fet un repàs a la història de la cooperativa. Com ha evolucionat i com s''ha adaptat a les necessitats dels socis al llarg de la història. I també estan explicats tots els serveis que es presten des de l'entitat. Dins d'estos cal diferenciar la Secció d’Ametla i Secció Agrària / subministraments. La primera està dedicada a la comercialització de l’ametla i productes fitosanitaris. Mentre que la segona té una oferta molt àmplia i atractiva per a socis i sòcies: tenda de subministraments agrícoles, servei de telefonia mòbil i d’internet, servei d’assegurances de tot tipus i assessorament agrari, tramitació de la PAC, secció de crèdit,, subministrament de gasoil per a calefacció, subministrament d’energia elèctrica, gasolinera i supermercat Charter. Així, a la pàgina web estan detallats tots els serveis i instal·lacions, de forma que s'apropa la informació actualitzada de cadascú als veïns i veïnes.


Esta nova web també servirà per informar de les novetats de la Cooperativa d'Atzeneta. Així, per exemple, actualment com la Cooperativa i Akiwifi han instal·lat la primera xarxa de fibra a la localitat, garantint un accés a la millor tecnologia des d'un entorn rural.


En definitiva, la Cooperativa d'Atzeneta ha fet un pas decisiu cap a la digitalització i ha apropat tota la informació de l'entitat als socis i sòcies i també al públic en general, amb esta web on es pot consultar la nostra història, les instal·lacions els serveis i novetats.

35 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page